fbpx

Liefde voor lingerie

Lingerie verkopen is een vak apart, millimeterwerk. Wij zien in één oogopslag of een beha goed zit of niet.
We kregen de liefde voor mooie, goede lingerie mee van ons oma, en geven die graag door aan onze klanten.

Ook voor mannen.

Niet alleen de dames hebben recht op mooi ondergoed. We zijn er ook voor de heren. We merken dat zij makkelijker trouw blijven aan een model dat goed zit. Maar ook hen helpen we graag in hun zoektocht naar het perfecte ondergoed.

Tweejaarlijks défilé.

Hoe goed de vrouwen en mannen zich voelen in ons ondergoed, tonen we twee keer per jaar in een défilé met de nieuwste lingeriemode. Daar zie je al onze modellen, van een small tot 135G, en ze stralen allemaal. Hier zie je hoe de juiste lingerie je sterk kan maken.

Retoucheren.

Voor dames en heren. Voor tieners en volwassenen. Voor de afgetrainde sporters, maar ook voor die mensen met een maatje meer. Bij ons krijgt iedereen dezelfde aandacht, omdat iedereen het juiste ondergoed verdient.

3 generaties die voor
jullie klaarstaan vol met
kennis & gezelligheid.

Corbel is de lingeriezaak van Kara. Ze runt de winkel samen met haar mama Karine. Kara kreeg de liefde voor de winkel al van jongsaf mee. Als vijfjarige speelde ze al verkoopster in de lingeriewinkel van haar oma Lucienne. Al doende leerde Lucienne haar dochter Karine en kleindochter Kara de kneepjes van het vak. Wie winkelt bij Kara, krijgt er de ervaring van oma gratis bij! De huiselijke sfeer die oma creëerde in haar winkel, is nog altijd een van de charmes van Corbel.
En uiteraard, de stijl van de huiskamer is door de jaren heen wat verandert, maar de warmte, gezelligheid en intimiteit is gebleven.

Kara heeft een missie: geen enkele vrouw zou nog een beha mogen dragen die niet helemaal goed zit.

Ons team

Karine

Zaakvoerster

Karine staat al sinds haar 20 jaar samen met mama Lucienne in de winkel. In 2019 heeft ze de scepter als zaakvoerster doorgegeven aan haar eigen dochter. Ze blijft wel nog actief in de winkel aanwezig natuurlijk maar ze maakt nu ook tijd vrij voor andere passies zoals haar kunst.

Kara

Zaakvoerster

Kara is in 2012 in de zaak van haar mama en oma gestapt. 31 augustus 2019 heeft zij de functie van zaakvoerster overgenomen van haar mama Karine. Als manusje van alles verdeelt zij haar tijd tussen de winkel, administratie en marketing.

Vicky

Gerante/Sales

Vicky is in april 2018 bij het team gekomen. Zij beheert de winkel wanneer Karine en Kara er niet zijn. Ze leert met veel passie elke dag bij en deelt haar kennis en ervaring graag om zo steeds de ideale lingerie voor onze klanten te kunnen vinden.

Stefanie

Sales

Stefanie is ons nieuwste personeelslid, als verkoopster. Zij maakt sinds januari 2020 deel uit van ons team.

Leen

Sales

Leen is ons meest ervaren teamlid, zij is in 2002 bij het Corbel-team gekomen. Zij geeft haar volledige aandacht met plezier aan onze klanten.

Wij verzekeren jullie
expertise & kwaliteit.

Wij maken al een eerste selectie, op de beurzen in Parijs en via onze jarenlange connecties. Wij volgen alle vernieuwingen op de voet, en durven nieuwe merken ook volop kansen geven. Daardoor verandert onze collectie voortdurend, en hebben we steeds een ruim en gevarieerd aanbod.

Van nieuwe merken of nieuwe collecties vragen we altijd testexemplaren aan. Zo leren we de kwaliteit van de lingerie kennen. En leren we hoe het textiel verslijt, en zich gedraagt na verschillende wasbeurten.

Voor trends en promo’s
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief