fbpx

De La Decollette anti- rimpel bh is gebaseerd op het natuurlijk herstel van de huid.
Deze nacht bh geeft tijdens de nacht steun aan de borst waardoor slaaprimpels niet kunnen ontstaan en reeds bestaande rimpels kunnen vervagen.
Door deze steun geeft deze nacht bh ook extra slaapcomfort na een operatie aan de borst.

floral-decor

De kussenslopen van Pillow Secrets geven een hele nieuwe betekenis aan een schoonheidsslaapje!

Slapen op satijn is een eeuwenoud beautygeheim. Door de gladde structuur van het weefsel, wordt het haar niet alleen gepolijst, maar het breekt ook minder snel af. Daarnaast voorkomt het ook nog eens gespleten haarpunten en slaaprimpels in het gezicht.

Vaak wordt gedacht dat satijn een stof op zich is. Dit zegt echter alleen iets over de weving van het materiaal en de meeste kussenslopen van satijn zijn dan ook gemaakt van een synthetische stof (polyester).

La Decollette bied als enige een natuurlijk alternatief! Slapen op een kussensloop van een 100% natuurlijke vezel (viscose) is een absolute weldaad voor de nacht. Deze prachtige glanzende stof voelt zo zacht als zijde en heeft daarnaast een absorberend vermogen.
Het ademende effect zal uw nachtrust bevorderen terwijl u ochtend na ochtend profijt heeft van de positieve effecten die satijn heeft op uw haar en huid!