fbpx

Lingerie fotoshoot
♥ je bent mooi zoals je bent ♥

Fotoshoots gebeuren op dagelijkse basis in de modewereld dus waarom heb ik besloten er toch nog één extra aan toe te voegen? Omdat ik een boodschap wou overbrengen. Naar mezelf en naar alle vrouwen! Het is zeker niet mijn bedoeling de mannen buiten te sluiten. Ik vind deze boodschap voor hen even belangrijk! Maar het is nu eenmaal een realiteit dat ik zelf moeilijk een fotoshoot voor mannen kon doen, ik mis enkele attributen en een paar andere heb ik dan weer teveel.  Back to the point, wat is mijn boodschap? Kort en bondig: JIJ BENT MOOI! Niet gewoon mooi zelfs maar prachtig! En dat zijn we trouwens allemaal!

De langere uitleg? Elke dag zie ik vrouwen in de spiegel kijken en zichzelf afbreken. Maat 38 of 54, het maakt geen verschil voor de persoon die terugkijkt uit de spiegel. Ik zie nochtans diezelfde persoon voor mij staan en ik zie enkel een mooie vrouw. De spiegel kan zo hard zijn. We vergelijken onszelf dan ook met perfecte illusies en waanbeelden. Zelf doe ik dat natuurlijk ook. En al helemaal nadat ik 20kg ben bijgekomen door een te trage schildklier. Je kan echt heel gemeen zijn voor jezelf. Ik had vele koosnaampjes voor mezelf maar er zat geen lief woord tussen. Tot ik een vrouw in de winkel hielp die ook direct een opmerking klaar had voor haar spiegelbeeld. Mijn antwoord floepte er uit ‘Seg, u ziet er toch echt wel goed uit. Vergeet niet; de spiegel is altijd strenger voor jezelf dan voor een ander!’ Ik vroeg me echt af waarom ze zichzelf zo afbrak. En ‘s avonds keek ik in de spiegel en begon ik er zelf weer mee; te dik, striemen, spataders, die billen hebben een eigen zwaartekrachtveld …Niks goed aan eigenlijk. En toen kwam er een proteststem op in men hoofd. ‘Screw that! Ik zie er wel goed uit! Volg je eigen advies eens op!’ Sindsdien probeer ik mezelf en iedereen anders een beter gevoel over zichzelf te geven, want we verdienen dat echt wel dames! Maar daden spreken luider dan woorden. Dus om dit gevoel te kunnen delen met zoveel mogelijk vrouwen heb ik deze fotoshoot gedaan. WE ZIJN ALLEMAAL MOOI EN ZEG MAAR EENS TEGEN DIE SPIEGEL WAAR HIJ ZIJN COMMENTAAR KAN STEKEN!

Dus hoor je je vriendin, zus, moeder, dochter, … zichzelf afbreken, zeg ze dan hoe mooi ze zijn en vertel het in de eerste plaats aan jezelf elke keer je in de spiegel kijkt !

Is er gefotoshopt aan deze foto’s? Zeker wel, ik ben echt niet in de winter in lingerie midden in het bos gaan staan. Maar aan mijn lichaam is niets aangepast want dat is al perfect zoals het is, net als jouw lichaam .

Om de fotoshoot ook voor mezelf echt een persoonlijke ervaring te maken heb ik als mede modellen gekozen voor mijn metekind (met dank aan de mama en papa dat ze hem even wouden uitlenen ) en mijn eigen hond, Murtagh. Ze hebben dat beiden geweldig gedaan, niet ? Het onderwerp boogschieten valt zowel onder het cliché van lingerie en een pijl en boog als onder een hobby waar ik me gewoon ook bij op mijn gemak voelde. Jammer genoeg heb ik nog geen eigen boog dus deze heb ik mogen lenen van een fantastische weldoener, bedankt nogmaals!

De foto’s zijn gecreëerd door Geert De Wolf van Estaloca . Make-up en kapsel zijn zo mooi dankzij Evara Collin.
Beiden super bedankt voor de begeleiding en de mooie resultaten!

Zoals je misschien aan de foto’s kan zien zijn er thema’s die we gevolgd hebben. Hiervan volgt de uitleg gaandeweg wel. Niet teveel in één keer😊.

1 Reactie
 • VAN TROOS MIEKE
  Geplaatst op 18:06h, 05 mei Beantwoorden

  Echt mooie foto’s !
  Chapeau dat je dat durft. Je voelt dat dit in alle eerlijkheid is en dat spreekt boekdelen.
  Dit zal vele mensen helpen om meer open te zijn…

  Bedankt en nog veel succes.
  Grtjs van Mieke Van Troos

Geef een reactie